dimecres, 10 d’octubre del 2012

II CURSA POPULAR APLEC DE SANT MARTI

Cros-Cursa de Muntanya-Caminada Popular

El Proper dissabte 10 de novembre de 2012 a les 9:00 del matí celebrarem la 2ª Edició de la Cursa Popular de l'aplec de Sant Martí.

La cursa aquest any tindrà un únic recorregut d'uns 9 kilometres pel camins i corriols del nostre veïnat de Sant Martí. Aquest any no hi haurà recorregut per els més petits que si volen podran fer el recorregut acompanyats d'una adult en la seva modalitat de caminada popular.

La sortida i l'arribada seran al planell que hi ha sota l'Ermita de Sant Martí de Santa Pau on hi haurà lloc suficient per aparcar.

El recorregut és bastant similar al de l'any 2011 però amb dues novetats en forma de corriols que hem recuperat i que esperem que us agradin.

El preu de la inscripció serà de 5 euros que s'hauran d'abonar el mateix dia de la cursa es podrà fer la pre-inscripció anticipadament al correu atrancats.santapau@gmail.com o entre les 8:00 i les 8:45 del mateix dia de la cursa.

En acabar i haurà aigua, coca i xocolata per tothom.

La cursa l'organitzen els Pabordes de Sant Martí i l'Ajuntament de Santa Pau. Els atrancats de Santa Pau col·laborem en la organització com també ho fem amb la BTT i la Marxa dels Passabigues.

El perfil de la cursa és el següent:


El recorregut és el següent:


Aquest és un video d'una part d'un corriol grabat per en Servi en BTT, espero que corrents ho feu a menys velocitat perquè ningú prengui mal. Si el convenço perquè ho grabi corren us penjo el video.Localització de l'Ermita de Sant Martí de Santa Pau


Mostra un mapa més gran
 
Programa de la Cursa
 
 
 
 
Heu d'arrivar aquí:
 
 

 
Les fotos de la 1ª Cursa Popular Aplec de Sant Martí de l'any 2011.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada